Inschrijvingspagina

Nieuwsabonnement

Op dit moment kan je registeren op de artikelen die vzw Deelta publiceert op onze nieuwspagina. Deze pagina zal uiteindelijk getransformeerd worden naar een nieuwspagina waar lokale initiatieven en hulpgevende organisaties zelfstandig nieuws op kunnen schrijven. Alle nieuwsartikelen op onze website zijn gratis en voor iedereen beschikbaar. Het nieuwsabonnement is gratis en zonder reclame. Op de link onder deze paragraaf kan je zich inschrijven om dagelijks, wekelijks of maandelijks een e-mail van onze organisatie te ontvangen, waarin het meest recente nieuws wordt uitgelicht. Eenmaal onze nieuwspagina is afgewerkt: kan u zelf aanduiden in welke nieuwscategorieën u wilt volgen.

Klik hier om je in te schrijven

Nieuwsschrijver, auteur en redacteur

Onze website zal in de nabije toekomst dienen als nieuwsmedium, bestemd voor het nieuws van uit alle bottom-up initiatieven die lid zijn van onze beweging. Wil je in naam van je buurt – of – lokaal – initiatief nieuws schrijven op onze nieuwspagina?  Neem gerust contact op met onze organisatie. Dit kan je doen via ons contactformulier. Vervolgens zullen wij je aanvraag verwerken en ondersteunen je waar nodig in het gebruik van onze website. Vraag gerust advies voor het schrijven van je eerste nieuwsartikel. Meer info komt nog ter beschikking.

Vrijwilliger Deelta

Onze beweging steunt volledig op vrijwillige participatie. Iedereen die zich engageert bepaald zelf in welke mate en vorm ze willen bijdragen. Samen vormen we de voedingsbodem voor de ontwikkeling van onafhankelijke – lokale – initiatieven die zich inzetten voor de transformatie van de huidige samenleving naar een duurzame – en – solidaire samenleving. Ben je geïnteresseerd? Doe mee en contacteer ons via het contactformulier onderaan deze pagina. We nemen spoedig contact met jou op voor verdere kennismaking. 

Samenwerking

Onze organisatie is actief op zoek naar samenwerking met gemotiveerde individuen, groepen, organisaties om samen te brainstormen en projecten uit te bouwen voor het brengen van meer welzijn, duurzaamheid, inclusie en welvaart voor alle leden van de samenleving. We brengen je samen met alle participanten in onze beweging en helpen met de onafhankelijke ontwikkeling van elkaars leefomgeving. We staan klaar om je te ondersteunen bij het oprichten van je lokaal initiatief en verbinden je met onze partners, groepen, organisaties en mede participanten die je verder ondersteunen. Samen bouwen we aan de voedingsbodem voor de transitie naar een inclusieve,- solidaire,- duurzame – samenleving. Zoek hulp, geef steun, doe aan crowdsourcing met ons, start projecten en betrek ons. Geïnteresseerd? 

Breng ons op de hoogte.

Deelta’s digitale gemeenschap (+deelta-nekeer:matrix.org)

“Deelta vrijwillig” is onze enige openbare digitale gemeenschap. Deze is vrij toegankelijk en kan je zonder uitnodiging betreden. Het wordt  een kennismakingsgemeenschap waarin je alle vrijwilligers, partners en leden achter ons initiatief in kan vinden. Deze digitale gemeenschap zal fundamenteel worden voor crowdsourcing vanuit onze beweging. In deze gemeenschap zal je ook verschillende gesprekskanalen vinden die zullen gestart worden door onze leden. Verder kan je er ontdekken waar onze organisatie mee bezig is en wat de toekomst in pacht heeft. Deze digitale gemeenschap is nog niet gelanceerd. Toch kan je al ontdekken hoe het eruit zou zien. Wil je al een kijkje nemen in de digitale gemeenschap op element? 

Klik hier om door te gaan naar onze digitale gemeenschap

Contactformulier

    Social

    info@deelta.be

    Deel deze pagina

    Winkelmandje